Ne puteți contacta la telefon: 0744.385.323

TÂRGURI ȘI EXPOZIȚII

                  ”PARTENER APL” este acreditat șă vă ofere: asistenţă în managementul afacerilor, consultanţă profesională în afaceri, managementul afacerilor şi consultant de organizare, asistenţă şi consultanţă pentru managementul afacerilor, s.a.m.d.

          Având în vedere interesul autorităţilor administraţiei publice locale din judeţe, municipii, oraşe şi comune pentru cunoaşterea unor noi produse, tehnologii şi procedee care să vină în sprijinul creşterii calităţii vieţii în comunităţile pe care le reprezintă, facilităm participarea tuturor celor interesaţi la târguri şi expoziţii organizate în ţară şi în străinătate.

                Participarea ca expozanţi, la conferinţe şi prezentări sau ca vizitatori în cadrul târgurilor şi expoziţiilor dă posibilitatea reprezentanţilor administraţiilor publice locale să îşi valorifice oportunităţile şi resursele din comuniţăţile pe care le reprezintă.

Urmărind site-ul www.partenerapl.ro puteţi şti din timp profilul, locaţia, perioada şi condiţiile pentru participarea la târgurile şi expoziţiile organizate de Partener APL Management

wpChatIcon