- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

- UNCJR

- ACOR

- AOR

- AMR

- FALR

 

TITULARUL MARCII

       Ionel Chiriță

telefon: 0744.385.323

fax: 0241.87.22.41

ionel_chirita_apl@yahoo.com

 
Cursuri de formare si perfectionare Servicii de consultanta in management
Legitimatii si insigne pentru alesii locali Sisteme de informare a cetatenilor
Concursul National de Proiecte din Administratia Publica Locala: ”Cele bune sa se-adune!” editia 2013 Programul Hotels Confort - Cazari in Bucuresti

 

DESCRIERE:

 

 

”PARTENER APL” este o marcă înregistrată pentru clasele de produse/servicii: Asistenţă în managementul afacerilor, consultanţă profesională în afaceri, managementul afacerilor şi consultant de organizare, asistenţă şi consultanţă pentru managementul afacerilor, intermedieri şi comerţ cu ridicata şi amănuntul cu produse diverse, organizarea şi susţinerea de conferinţe, colocvii, seminarii, simpozioane, congrese, târguri şi expoziţii, organizarea şi susţinerea de cursuri de formare şi perfecţionare profesională, publicitate ş.a.

Numele mărcii este „Partener APL”.

TITULAR: CHIRIŢĂ IONEL, Str. Revoluţiei, nr.20, HÂRŞOVA, jud. Constanţa, ROMÂNIA.

Drepturile asupra mărcii sunt dobândite şi protejate prin înscriere la OSIM şi recunoscute pe teritoriul României, în condiţiile Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice modificată şi completată prin Legea nr. 66/2010.

Titularul declară public că interzice terţilor să folosească în activitatea lor comercială marca „Partener APL”, cu excepţia cazurilor în care există consimţământul său scris.

Drepturile asupra mărcii „Partener APL” se poate transmite prin cesiune, licenţă sau pe cale succesorală.

Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă de la 50.000 lei la 150.000 lei săvârşirea, fără drept, a contrafacerii marcii sau punerea in circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Pentru prejudicii cauzate prin savârşirea faptelor prevazute mai sus persoanele vinovate pot fi obligate la despăgubiri, potrivit dreptului comun.

 

2010 © Partener APL

Termeni si conditii de utilizare.

.: un produs: Puls Media Com :.

AcasaDespre NoiFotografiiComunicateLegaturiCont@ct